Tinklaraščio apžvalga

Rodos, visai neseniai pradėjau rašyti šį tinklapį, o kovo mėnesį jis jau pradės devintus savo gyvavimo internetinėje erdvėje metus. Pačioje pradžioje net neįsivaizdavau, į ką tai išsirutulios, nes žengiau, iš esmės, į nežinomybę 🙂 ..

Tai labai įdomi patirtis, nes pradėjusi neturėjau jokio supratimo apie šią veiklą, tik didelį poreikį dalintis, palaikyti ir įkvėpti kitus, būti naudinga ir kažką nuveikti ne tik sau (kaip saviraiška), bet platesniam žmonių ratui.

Todėl labai labai džiaugiuosi, kad yra skaitytojai, kad yra bendraminčiai, su kuriais bendraujame ne tik komentaruose, bet ir susirašinėjame asmeniškai 🙂 .

Visiems labai dėkoju už nuoširdumą, gerumą, atvirumą, išmintį ir pasitikėjimą! Visiems mums dabar labai reikalingas bendravimas, palaikymas ir tiesiog nuoširdi draugystė 🙂 ..

Dabar trumpai apie tinklapį. Šiemet nebuvo svarstymų, ar pratęsti veiklą – nusprendžiau, kad dar metus tikrai bendrausime 🙂 . Dėkoju visiems, geranoriškai parėmusiems pinigais – kasmet yra įmokos, susijusios su tinklapio veikla, todėl parama yra labai reikšminga. AČIŪ!

Vis daugėja įrašų – jų dabar yra 1307, todėl tam, kad galima būtų lengviau susirasti reikiamą straipsnį, kai kurias temas reikia atskirti į atskirą kategoriją. Atsirado nauja kategorija Blaivybė, kuri anksčiau buvo skyrelyje Sveikata.

Džiugu, kad žmonės domisi įkvepiančiais ateities projektais, taigi, ir pasakojimai apie Žako Fresko projektą jau taip pat “prašosi“ į atskirą kategoriją, juolab, kad ir man jis labai įdomus, ir aš vis paskaitau jo knygas arba straipsnius 🙂 .

Labai artimas man yra ir mūsų tautos šviesuolis Vydūnas – straipsnius su jo pamąstymais taip pat atskirsiu atskira tema. Ir, žinoma, mano mylimo rašytojo ir filosofo Levo Tolstojaus pamąstymus.

Reikės atskirti ir Praregėjimus, gal būt, juos sunumeruoti (jų jau yra 29), kad galima būtų lengviau surasti. Apskritai, pavadinimus sugalvoti vis sunkiau, kai šitiek daug straipsnių 😉 .

Tokiems ir kitiems panašiems tinklapio tvarkymo darbams reikės papildomai skirti laiką, tam reikalui bus trumpos savaitės profilaktikos, apie kurias paskelbsiu iš anksto. Tinklapio apimtis auga, todėl ir tvarkai reikia skirti daugiau dėmesio 🙂 ..

Kaip ir anksčiau, bus skelbiami 3 įrašai per savaitę ir vienas muzikinis kūrinys. Jei užtiksiu kažkokį įdomų filosofinį filmuką ar įkvepiantį socialinį projektą – būtinai paskelbsiu ir čia.

Šio tinklapio pagrindinis tikslas išlieka tas pats – įkvėpti žmones, padrąsinti kiekvieną, abejojantį savo jėgomis, priminti jiems, kad jie yra savo gyvenimo šeimininkai, kad visi turi unikalių gebėjimų ir talentų, kad visi žmonės yra svarbūs ir reikalingi, kad visi turi savo širdyse beribį gerumą, dvasingumą ir gebėjimą mylėti 🙂 ..

Todėl bus daug straipsnių apie dvasingumą, santarvę, taiką, meilę, vienybę – apie viską, kas leis mums žengti už ribojančių mus negatyvių šablonų rėmų į visiškai kitokią – įkvepiančią ir harmoningą realybę, kurią mes galime visi sukurti. Bet kurti ją reikia dabar, šiandien, kasdien – savo mintimis, darbais ir poelgiais.. Kas, jei ne mes 🙂 ?..

Būtų labai smagu, jei jūs pasidalintumėte savo pasiūlymais ir pastabomis dėl tinklapio darbo – tai leistų man geriau pamatyti savo klaidas ir trūkumus. Atsiprašau už galimas klaidas tekstuose, parašykite apie jas komentaruose, jei pastebite – juk straipsnius ir rašau, ir redaguoju aš pati, todėl galiu kartais klaidas praleisti..

Dėkoju tinklapio kuratoriui Donatui už visokeriopą pagalbą! Nuoširdi padėka visiems už tai, kad čia apsilankote, už įdomius pamąstymus komentaruose 🙂 !

Būkime kartu, kurkime šią erdvę kartu 🙂 !

Rūta

7 mintys apie „Tinklaraščio apžvalga“

  1. Padrąsinti žmones- didis darbas, tai yra tikro lyderio savybė. Džiugu kad kažkas padrąsina, nes kiek pasiskaitai žiniasklaidą tai vien tik gąsdinimai ir propaganda, tikslingai norima kad mes gyventume baimėje, įvaryti žmonėms baimę- tai yra labai niekinga, ko ir nori mūsų nustekentos ir skurdžios valstybės valdžia, kuri daro tai kas naudinga dėdei semui, mane tokia valstybė žlugdo

    Patinka

    1. Labas, leksai 🙂

      Taip, tokia šiandien mūsų realybė.. Ir aš matau tik vieną išeitį – savo darbais ir mintimis kurti kitokią realybę, t.y., neatiduoti savo gyvenimo energijos ir sąmonės sistemos kurstomai baimei ir neapykantai. Aš jau seniai neskaitau žiniasklaidos ir nežiūriu televizoriaus- tiesiog atsisakau atiduoti savo energiją tam begaliniam melui, intrigoms ir manipuliacijoms žmonių emocijomis. Dauguma mūsų turi šeimas, vaikus, ir vardan vaikų ir visų mūsų ateities turime bendromis jėgomis, palaikydami ir įkvėpdami vieni kitus, bristi iš tos klampios baimės ir neapykantos balos – t.y., kurti kitokią realybę savo gyvenime. Tai nelengva, bet niekas kitas už mus to nepadarys. Viskas įmanoma, jei turime kilnų tikslą visų labui 🙂 .

      Ačiū, leksai, už jūsų pasisakymus komentaruose – jūs paskatinote mane daugeliui naujų temų tinklapyje. AČIŪ jums 🙂 !

      Patinka

  2. Labas, Donatai 🙂

    AČIŪ tau – be tavęs nebūtų ir šio tinklapio 🙂 .. Dėkoju už tai, kad visada padedi, iškilus neaiškumams, nes ne visada man pavyksta viską išspręsti savarankiškai.. nors stengiuosi 😉 .. AČIŪ 🙂

    Patinka

  3. Atgalinis pranešimas: Savaitės pertraukėlė – ruvi

Parašykite komentarą