Tinklapiui – 11

Šių metų kovo mėnesį jau 11 metų, kai susitinkame šioje interneto erdvėje. Keičiasi skaitytojai, plečiasi temos, kurias čia kartu nagrinėjame.. Svarbiausia, kad mes susitinkame čia, kad bendraujame – dažniau laiškuose, mažiau komentaruose – bet labai geranoriškai 🙂 .

Šiandien tinklapis pasipildė 1720 įrašu, parašyta virš 6100 komentarų, yra 18 kategorijų (temų). Daugiausia įrašų  (548) – kategorijoje “Mintys“, kur pasakose, novelėse, esė, alegoriniuose pasakojimuose, istorijose iš gyvenimo, citatose daug kalbama ir apie dvasines vertybes, ir apie mūsų dienų problemas.

“Minčių“ skyrelyje – dažniausiai verstiniai kitų autorių tekstai. Manęs laiškuose skaitytojai klausė, kodėl parašau įrašo gale, kad verčiu “pagal“ autoriaus tekstą. Taip yra todėl, kad ne visada gaunasi išversti tekstą pažodžiui, o juk svarbiausia yra perteikti esmę. Tekstus “aptinku“ internete, jei yra autorius – būtinai paminiu autorystę, ir esu labai dėkinga visiems tokių nuostabių tekstų kūrėjams 🙂 !

Yra kategorijų, kurios rečiau pildomos arba pildytos jau senokai, pvz., – “Blaivybė“. Taip yra todėl, kad, mano manymu, tose kategorijose jau surinkau viską, ką galėjau, taigi, ir papildau jas tuomet, kai sužinau kažką tikrai naudingo ir įdomaus.

Pastaraisiais metais mane labai sudomino “Minimalizmo“ tema. Man tai ne tik įdomi gyvenimo filosofija, padedanti atgauti adekvatų požiūrį į tikruosius žmogaus poreikius ir į daiktus, bet ir praktiškai pritaikomi patarimai, kurie realiai palengvina gyvenimą. Pritariu, kad tai ypatinga gyvenimo estetika, “išlaisvinanti“ sąmonę ir namus nuo nereikalingo balasto 🙂 ..

Kategorijoje “Praregėjimai“ – pastebėjimai, įžvalgos ir išvados iš gyvenimo patirties. Manau, bus taip pat ateityje pildoma, kai tik susikaups daugiau tokios patirties, kai bus kuo pasidalinti..

Bus pildomos ir kategorijos “Vaikai“, “Vyras ir moteris“, “Mokymai“, “Pamąstymai“, “Saviugda“, “Sveikata“, ir kategorijos su video – “Muzika“ ir “Visokybės“. Kategorijų daug todėl, kad taip lengviau susirasti reikiamą įrašą, tam tikslui atverta ir nauja kategorija “Dalinamės patirtimi“, kur tiesiog dalinamės įvairiais naudingais patarimais 🙂 .

Už tinklapį sumokėjome dar už metus, taigi iki kitų metų kovo tikrai bendrausime 🙂 . Įrašai bus skelbiami kaip jau įprasta – pirmadienį, trečiadienį, penktadienį ir muzikinis kūrinys – šeštadienį. Kartais darysime trumpas pertraukas – jos reikalingos technikos, tinklapio, o kartais ir minčių profilaktikai 🙂 . Apie tai įspėsiu iš anksto.

Tinklapį, kaip ir anksčiau, pildau aš viena, bet prireikus pagalbos (jei genda technika ar jei nesusigaudau programose..), padeda mano šeima – vyras ir sūnūs, kuriems aš labai dėkinga už supratingumą ir palaikymą 🙂 !

Koks šio tinklapio tikslas? Tiesiog būti kartu, keistis patirtimi, pabūti su bendraminčiais ir toliau kurti geranoriškumo ir vienybės erdvę 🙂 .. Labai noriu, kad ir toliau ši erdvė gyvuotų be ginčų, priešiškumo, kad mes įkvėptume ir palaikytume vieni kitus..

Ir pabaigoje – šilčiausi padėkos žodžiai visiems skaitytojams 🙂 ! Dėkoju Jums, kad užsukate čia, kad dalinatės savo kūryba ir patirtimi, dėkoju už gerus žodžius ir už Jūsų širdies šilumą 🙂 !  Dėkoju Jūsų už paramą tinklapiui ! Nuoširdus ačiū už Jūsų laiškus 🙂 !

Ačiū, kad esate 🙂 ! Būkime ir toliau kartu 🙂 !

Rūta

9 mintys apie „Tinklapiui – 11“

  1. Su gražiu pavasariniu rytu, Rūta, sveikinimai skrieja Jums už tekstuose išsakytas aktualias ir įdomias mintis, už Jūsų energiją, dalinimąsi patirtimis, už priėmimą į savo virtualius namus. Lai kūryba neišsenka, lai būna skaitytojų ir daug atsiliepimų:)) Būkite, rašykite, o mes skaitysime:)) Linkėjimai Jums:))))

    Paspaudė "Patinka": 3 asmenims

    1. Labas, miela Rūta 🙂 !

      AČIŪ už gerus žodžius, už tai, kad taip nuoširdžiai visada dalinatės savo kūryba ir patirtimi 🙂 !

      Paspaudė "Patinka": 1 person

  2. Ačiū už straipsniu įvairove, temas aktualias šiai dienai, už pozityva, informacija, kantrybe! Linkiu kūrybinio ikvėpimo! Nesustokite! Mums to reikia!:)

    Paspaudė "Patinka": 3 asmenims

    1. Labas, Diana 🙂 !

      Labai dėkoju už tokius šiltus žodžius 🙂 ! Džiaugiuosi, kad yra bendraminčių, kad mums visiems svarbu tai, kas mus vienija, kas harmonizuoja mūsų visų gyvenimą.. AČIŪ Jums 🙂 !

      Patinka

  3. 11 metų. 11METŲ! Tiek laiko tęsiasi ši graži Rūtos iš RUVI draugystė ir dvasinė šventė su savo bičiuliais ir skaitytojais. Ta šventė kuriama kasdien kai tik atveriame RUVI tinklaraštį. Ačiū, miela Rūta, kad kviečiate mus panardyti bekraščiame GĖRIO ir Šviesos okeane. Tai atgaiva kasdienos pasaulyje. Geriausi ir šilčiausi linkėjimai Jums ir visiems bičiuliams, kuriuos sutinku lankydama Jus.

    Paspaudė "Patinka": 3 asmenims

    1. Labas, Virginija 🙂 !

      AČIŪ Jums už gerus žodžius, už šiltus atsiliepimus 🙂 ! Iš tiesų, laiko nemažai praėjo, ir labai smagu, kad čia ateina tokie geri ir šviesūs žmonės.. Pildykime mūsų laiką, mūsų gyvenimą meile, gerumu, harmonija, o ši erdvė – tiesiog dar viena galimybė mums susitikti ir pasidalinti ir savo patirtimi, ir savo širdžių šiluma 🙂 . DĖKOJU visiems 🙂 !

      Paspaudė "Patinka": 1 person

Parašykite komentarą