Tiesiog laiminga

Anksčiau aš maniau, kad bloga diena – tai diena, kurioje karaliauja “blogas“ oras, diena, kuomet aš “blogos“ nuotaikos ir kuri kupina susitikimų su “blogais“ žmonėmis.

O gera diena – tai diena, kai “geras“ oras, kai mano nuotaika “gera“ ir diena kupina bendravimo su labai, na, labai jau “gerais“ žmonėmis.

Bet kažkodėl man nelabai patiko taip gyventi: priklausyti nuo to “blogo“ ir “gero“.

Ir aš palengva, po truputį, po žingsnelį, pradėjau mokytis būti tiesiog laiminga, be jokių sąlygų.

Kodėl?

Todėl kad oras visada geras. Jis gali būti kitoks, įvairus, bet visada stebuklingas. Ir jei tu švieti iš vidaus kaip saulė, tuomet matai grožį bet kurioje gamtos išraiškoje, geriesi ja, įsimindama visa širdimi, ką sugebėjai pajusti šią pavasario, vasaros, rudens, žiemos dieną.

Todėl kad mano nuotaika – visada gera. Ji gali būti įvairi, ir aš priimu ją visa širdimi. O kaip dar kitaip ją galima priimti? Ir ši tokia skirtinga mano nuotaika padeda pažinti save: kitokią, dar vieną, naują, kupiną paslapčių.

Todėl kad žmonės visada geri. Jie tiesiog skirtingi: mokosi iš skirtingos patirties, gali kitaip mąstyti ir jausti. Įdomu jų klausytis, įdomu juos stebėti, o jiems įdomu stebėti mane. Visi mes padedame vieni kitiems vystytis, kaip pasaulio tiesos atspindžiai.

Ir štai aš jau bėgu ir linksmai juokiuosi pagal pirmojo sniego muziką, spinduliuodama savo nuotaiką ir šypsodamasi visiems sutiktiems ir nesutiktiems geriems žmonėms…

Aš tiesiog laiminga!

Aš linkiu jums laimės!

Padėka autorei! Pagal Ninos Sumire esė, vertė ruvi.lt

Šviesaus ir jaukaus savaitgalio mums visiems 🙂 !

7 mintys apie „Tiesiog laiminga“

  1. Tu turi gyventi dabartimi, nes praeitis ir ateitis tėra iliuzijos. Tik dabarties momentu veikia vienas mūsų pagrindinių smegenų instrumentų- intuicija.

    Patinka

    1. Pritariu, Pauliau – tai ir yra sąmoningumas, kai mes sąmoningai gyvename kiekvieną akimirką, tuomet mūsų pojūčiai, jausmai ir intuicija veikia pilnu pajėgumu.. Ir mūsų gyvenime svarbu viskas, nes tai vienaip ar kitaip veikia mus: praeitis – tai patirtis, o kad turėtume motyvaciją gyventi – turime turėti gerą ateities perspektyvą 🙂 .

      Patinka

    1. Labas, Virginija 🙂 !

      Kaip smagu jus matyti 🙂 . Kiek pamenu (ar teisingai 🙂 ? ), kad mudvi vieną dieną švenčiame savo asmeninę šventę 🙂 .. Sveikinu! Linkiu, kad jūsų gyvenime visada būtų geri žmonės, ištikimi draugai ir bendraminčiai! Saulėtos nuotaikos ir tyro būties džiaugsmo, miela Virginija 🙂 !

      Patinka

      1. Miela Rūta, man labai smagu vėl Jus aplankyti svetainėje ruvi.lt Rūta, Jūsų labai gera atmintis. Taip, mūsų šventės data sutampa. Šiek tiek pavėlavusi sveikinu ir Jus! Tegul nestinga Sveikatos, Ramybės ir Džiaugsmo Jūsų namuos.
        Ačiū už širdį paliečiančius Jūsų linkėjimus.

        Patinka

Parašykite komentarą