Su meile..

Tegul kiekvienas iš mūsų patirs tą laimę, kuri mums iš tiesų reikalinga, o ne tą, kurios mes norime, nes ji atitinka laikmečio nuotaikas.

Tegul kiekvienas iš mūsų nepraranda žmoniškumo minioje, persunktoje egoizmu ir abejingumu.

Kad mūsų artimieji šypsotųsi kartu su mumis, kad nebūtų benamių žmonių ir gyvūnų, – tai įmanoma, jei kiekvienas iš mūsų apkabins artimą žmogų ir priglaus beglobį šuniuką.

Tegul apmaudas, nusivylimas, kaltės jausmas paliks mūsų širdis ir jų vietoje įsižiebs Šviesa.

Šviesa, kuria mes dalinsimės. Tai labai svarbu – mokėti dalintis.

Tegul kiekvienas iš mūsų saugo savo kūną – stiprina jį, o ne griauna dėl trumpalaikių malonumų, tikėdamiesi, kad tai neišsenkantis resursas. Kad mes atsisakytume nuo visko, kas mums kenkia, mus atbukina ir lėtai griauna.

Tegul kiekvienas iš mūsų išmoksta neskubėti. Šurmulyje prarandama tiesa.

Tegul mūsų poelgiai prasideda nuo mažų žingsnių, o ne nuo staigių šuolių.

O dar aš meldžiuosi už tai, kad mes nesiliautume mylėti. Kūrėją, gyvenimą, draugus, gamtą, vaikus, senolius. Tai yra svarbiausia, tikriausia, reikalingiausia.

Nes tik mylintis žmogus gali būti laimingas.

Pagal E. Safarli tekstą, vertė ruvi.lt

Gražaus savaitgalio mums visiems 🙂 !

5 mintys apie „Su meile..“

  1. Sveika sugrįžus, Rūta. Su vis ilgėjančia dienos šviesa, su šviesa ir šiluma Jūsų širdyje ir jaukaus ir ramaus savaitgalio ir Jums.

    Patinka

  2. Labas rytas miela Rūta. Esu Jūsų tinklaraščio skaitytoja. Labai laukiau vasario 8, nes žinojai. kad atsivertusi Ruvi, rasiu gerumą ir ramybę. O Jūs prakalbote ,, Su meile“. Tuo spinduliuoja visi Jūsų pateikti kūriniai. Linkiu, kad Meilė, Gerumas, Ramybė grįžtų Jums pačiai, nes kuo esate turtinga, tuo dalinatės. AČIŪ

    Patinka

    1. Labas, Virginija 🙂 !

      Dėkoju Jums už Jūsų gerumą ir šiltus žodžius 🙂 !

      Čia buriasi bendraminčiai, todėl jauku ir gera pabūti kartu 🙂 ..

      Patinka

  3. Ruvi, auksiniai žodžiai! Norėtųsi, kad kiekvienas žmogus tai perskaitytų ir šiame, kupiname greičio, gyvenime sustotų trumpam pamąstyti apie gėrį ir meilę.

    Patinka

Parašykite komentarą