Tinklapio apžvalga ir perspektyvos

Tam, kad keliautume į priekį, kartais būtina apžvelgti nuveiktus darbus ir nuspręsti, tęsti juos ar užbaigti, eiti užsibrėžtu keliu ar kažką koreguoti – kad darbas būtų prasmingas ir naudingas.

Rodos, dar neseniai paminėjau tinklapio penkmetį, ir štai nuo šių metų kovo jau skaičiuoju jo septintus gyvavimo metus..

Kas nuveikta per šiuos metus? Jei žiūrėsime matematiškai – apsilankymų daugėja (apie 2,5 milijono), o štai komentarų – sumažėjo (per šiuos metus vos 100, susumavus – virš penkių tūkstančių). Įrašų tinklapyje – 1155. Ir nors rašau ne dėl skaičių, bet augantis susidomėjimas įpareigoja, todėl kartais į juos žvilgteliu 🙂 ..

Temų tinklapyje 10. Pažvelkime į kiekvieną iš jų atskirai.

Mintys. Daugumos, o ir mano pačios mėgiama tema. Alegoriniai pasakojimai, citatos, ištraukos iš knygų, humoras. Nemažai jų buvau sukaupusi savo užrašuose ir dėkoju visiems, kas atsiunčia man įvairių pasakojimų ir citatų į asmeninį paštą 🙂 !

Mokymai. Juose – pamatinės dvasinės vertybės, tiesa apie mūsų realybę ir žmogišką prigimtį, Kūrinijos veikimo principai, ir, ko gero, atsakymai į visus būties klausimus. Ypač man artima – Vedų filosofija ir viskas, kas liečia žmonijos evoliuciją.

Muzika. Savaitgalio tradicija – mantros, jauki relaksacinė, klasikinė ir šiuolaikinė muzika, gražūs gamtos vaizdai 😉 .

Nuotraukos. Neaktuali tapusi tema, nes sugedo mano fotoaparatas, o kartu ir mano susidomėjimas šia sritimi. Artimiausiu metu jos nebus.

Pamąstymai. Labai plati tema: moralės klausimai, socialinės problemos, ateities perspektyvos, žmogiškumo klausimai ir t.t.. Ji man labai įdomi, todėl pamąstymų bus 🙂 .

Saviugda. Viena iš plačiausių temų, nes apima visus žmogaus gyvenimo aspektus – bendravimą, saviraišką, gyvenimo būdą, įvairias psichologines praktikas, mąstymo šablonus, manipuliavimą, sąmoningumą.. Man asmeniškai labai naudinga tema, nes padeda ugdyti harmoningus bruožus ir atpažinti bei atsikratyti negatyvumų.

Sveikata. Ši tema taip pat neišsenka – čia nagrinėjame maisto kokybę ir vertingumą, optimalią mitybą, sveikatos kriterijus, žalingų įpročių daromą žalą organizmui, sveikos gyvensenos principus, žmogaus organizmo ypatumus ir galimybes, senųjų Mokymų patarimus gerai sveikatai ir viską viską, kas liečia mūsų sveikatą.

Vaikai. Labai smagu, kad vis daugiau tėvų domisi vaikų auklėjimo klausimais, nesitenkina atgyvenusiomis tradicijomis, kur auklėjimas prilygsta muštravimui ir besąlygiškam vaikų paklusnumui. Tik tėvų sukurtoje meilės, santarvės ir pagarbos atmosferoje vaikai gali išskleisti savo geriausias savybes 🙂 .. Čia svarstome būtent apie tai.

Visokybės. Įvairūs trumpi filmukai apie žmoniškumą, savitarpio pagalbą, vienybę, vaikučius ir gyvūnų gabumus. Jie priverčia susimąstyti arba nusišypsoti, todėl visada labai norisi jais pasidalinti 🙂 . Čia taip pat talpinami įvairūs trumpi skelbimai, kurie ištrinami, kai tampa neaktualūs.

Vyras ir moteris. Visada įdomi tema, nes visi susituokę žmonės nori gyventi laimingai. Atsakymų į laimingo gyvenimo šeimoje klausimus ieškojau filosofijoje, psichologijoje, senuosiuose Mokymuose ir.. savo gyvenime 😉 . Ir nors pagrindinis atsakymas į šiuos klausimus – meilė, nagrinėjamų šeimos gyvenimo sričių nemažėja.

Gal norėtumėte pasiūlyti naujų temų? Iki sekančių metų kovo tikrai bendrausime (tiek apmokėtas serveris), todėl norėčiau paprašyti jūsų aktyviau dalyvauti įvairių temų aptarimuose – parašyti savo nuomonę, išsakyti savo patirties išvadas, savo abejones.

Nesidrovėkite – aš esu tokia pati, kaip ir mes visi, aš taip pat stebiu gyvenimą, ieškau atsakymų į iškilusius klausimus, darau savo išvadas ir taip pat klystu. Tiesiog turiu galimybę apie tai rašyti ir iš širdies skiriu tam savo gyvenimo laiką.

Visiems mums bus įdomiau ir naudingiau, jei pradėsime aktyviau bendrauti – tuomet atsiras tarpusavio ryšys, iškils naujų įdomių temų bendriems pasvarstymams.

Labai dažnai tai, ką jūs laikote neverta dėmesio mintimi, kitiems gali tapti vilties žiburėliu sunkią valandą arba atsakymu į ilgai kankinusį klausimą 🙂 . Pasidalinkite..

Jei nedrįstate pasisakyti komentaruose, jei jums reikia palaikymo – rašykite man į asmeninį paštą (reruvi@gmail.com) – visiems atsakau. Gerai žinau, koks svarbus yra moralinis palaikymas, ypač – sunkią akimirką.

Ir dar – dėkoju visiems, kas parėmė ir remia šį tinklapį finansiškai – mano situacijoje tai (kol kas) aktualu. Ačiū 🙂 !

Turiu ir svajonę, susijusią su šiuo tinklapiu – ech, kaip būtų smagu ateityje suburti bendraminčius, galbūt, kartais pabendrauti visiems per Skype arba susitikti prie arbatos puodelio pokalbiams rūpimais daugeliui klausimais 🙂 ..

Matyt, atėjo laikas keistis. Kaip toliau vystysis šio tinklapio gyvenimas – daug priklausys nuo jūsų. Lauksiu ir jūsų pasiūlymų.. Kurkime šią erdvę kartu 🙂 !

O aš visada laukiu jūsų čia 😀 ..

6 mintys apie „Tinklapio apžvalga ir perspektyvos“

  1. Laba diena, Ruvi

    siūlau apsvarstyti galimybę skleisti šviesą ir Facebook’e – jame lengviau gauti atgalinį ryšį, kurio, kaip suprantu, dažnai pasigendate čia 🙂

    Patinka

  2. Labas, oposumai 🙂

    Ačiū už pasiūlymą!

    Esmė tame, kad tinklapyje darbuojuosi aš viena, tik retais atvejais kreipiuosi į draugą profesionalą arba šeimos vyrus dėl techninių klausimų ar iškilusių nesklandumų. Todėl atverti dar vieną erdvę, kuriai, žinoma, turėčiau papildomai skirti laiką – tiesiog fiziškai nesigauna.

    Aš pakviečiau dar kartą dalyvauti aktyviau komentaruose, nes gaunu nemažai laiškų į asmeninį paštą būtent į paskelbtų čia rašinių temą. Ir ten tiek įdomių minčių, kad labai norėtųsi, kad žmonės čia jas parašytų ir galėtų daugiau žmonių tai paskaityti 🙂 ..

    Viskas einasi taip, kaip turi būti, viskam yra pradžia, vystymasis, pabaiga ir nauji etapai. Tai normalu. Iki kitų metų kovo turiu laiko nuspręsti, kaip viskas toliau vystysis. Ir tai ne dėl komentarų, tiesiog esu šioje erdvėje jau ilgai ir atėjo laikas kažką keisti. Ką – dar nelabai suprantu, bet žinau, kad atsakymas ateis 😉 .

    Dar kartą dėkui – esi vienas iš šio tinklapio draugų ir mano bendraminčių – labai vertinu šį bendravimą 🙂 !

    Patinka

  3. Ačiū, esu sužavėta Jūsų tinklapiu, JŪSŲ asmenybe…tikiuosi kad dar ilgai galėsim gauti JŪSŲ stiprybės, minčių ir vilčių

    Patinka

  4. Labas, Erika 🙂

    Kažkodėl nejaukiai pasijuntu, kada esu giriama. Bet visada labai gera pajusti kitų žmonių gerumą ir širdies šilumą 🙂 ! Visi mes esame unikalūs ir kiekvienas iš mūsų turi savybių, kurios kelia nuoširdų susižavėjimą 🙂 .

    Kol turėsiu minčių, kol turėsiu kuo pasidalinti – būsiu čia. Tiesiog norėjosi pažvelgti – ką nuveikiau ir pakviesti savo bendraminčius draugauti artimiau.. dabar šito visiems labai trūksta.

    AČIŪ JUMS 🙂 !

    Patinka

  5. Labas rytas,nuoširdžiai dėkoju, kad dalinatės tikrais dalykais, kuriuos naudoju savo pamokose ir kasdienybėje. Stengiuosi kuo dažniau apsilankyti Jūsų tinklapyje, esate labai svarbi mano gyvenime. Sėkmės, kūrybiškumo ir kuo daugiau lankytojų.

    Pagarbiai Neringa

    Patinka

Parašykite komentarą